Cerita budak 18 tahun main dengan pakcik

Melihat makcik hajjah yang malam tu cantik memakai track suit dan t-shirt dengan tudung yang tak berapa labuh,hanya duduk menunggu suaminya,jadi daripada aku sendiri-sendiri,aku cuba ler ajak makcik hajjah tu main ngan aku. Mula-mula makcik hajjah tu menolak,katanya dia tak berapa pandai. Sementara makcik hajjah masih menunggu suaminya yang masih lagi bermain di round ke 3(set penentuan) dengan partnernya.

Bila aku kata aku pun bukan pandai sangat,tak sangka pulak dia setuju. Walaupun makcik hajjah ni sudah berusia tapi yang membuat aku terkejut giler bila dia menunjukkan aksi yang benar-benar hebat.

Arwah atok dan opah aku duduk dengan paklong kat Shah Alam. Ada satu masa tu, semua balik kampung sebab nak bincang-bincang hal maksu yang dah nak bernikah. Kampung ni jenis yang dua tingkat, satu ruang tamu bahagian bawah, satu lagi bahagian atas. Kami yang budak-budak ni memang suka mandi ramai-ramai sebab boleh berenang dalam kolah tu. Tengah syok-syok kuak lentang bagai, tetiba salah sorang sepupu nama dia Lin rasa macam ada benda dalam kolah tu.

Pijak punya pijak, rasa macam lembik, macam berbulu, bila Lin angkat rupanya dia pijak anak patung.

Makcik hajjah ni sebenarnya isteri kepada salah seorang kawan/jiran satu tempat tinggal denganku.

Walaupun isteri kepada kawan,tetapi nama betul makcik ni memang aku tak tahu.

Kisah ni lebih kurang 15 tahun yang lalu di kampung.

Kisah aku ni simple je, tak berapa panjang tapi cukup untuk buat kami satu family besar ingat sampai bila-bila.

Saya berharap mahkamah dapat mempercepatkan pendakwaan terhadap bapa saya kerana dia masih berlegar di sekitar kawasan Kulim.

Lelah aku mengikut rentak permainannya,sampai berpeluh-peluh walau keadaan dalam dewan masa tu agak dingin.

Agak lama kami berdua main hingga mengambil masa lebih kurang 45 minit untuk sampai ke kemuncaknya.

Lagipun,badannya yang sering dibalut dengan baju kurung dan tudung labuh,tidaklah nampak gemuk dan layu macam makcik-makcik lain. Begitu juga round ketiga,hingga akhirnya makcik hajjah tewas juga dengan permainanku.

Cerita aku dan makcik hajjah ni main berlaku kat sebuah dewan yang tak jauh dari tempat tinggal kami. Bila selesai main,makcik hajjah dah puas menelan air dan aku pun lega meneguk air,dalam keadaan tubuh yang masih lenjun oleh peluh,kami duduk melepaskan penat lelah.

Search for cerita budak 18 tahun main dengan pakcik:

cerita budak 18 tahun main dengan pakcik-52cerita budak 18 tahun main dengan pakcik-17

Memang layaklah dia dipanggil hajjah berbanding dari nama sebenarnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “cerita budak 18 tahun main dengan pakcik”

  1. Frauen wunderschön und Nackt im Webcam Sexchat Heiße Sexy Frauen mit schönen Kurven sind jetzt auch vor der Sexcam Online um sich von ihnen ficken zu lassen. Dirty Talk dreckig und geil Versaute Gespräche am Telefon oder beim cam2cam Sex darauf fahren diese heißen Luder Total ab, kommen sie in den Sexchat und erleben sie es am eigenen Körper wie Frauen dirty Talk beim Webcam Sex führen.